Adres De Sondert 12, 5928 RV Venlo Telefoon (077) 33 33 078 E-mail info@carmovement.nl

Met EK 2024 scoren bij Carmovement

Ocassion EK Deal 2024 Venlo

In beweging met Oranje: Scoor extra inruilbonus bij Carmovement!

Huidige inruilwaarde na Polen – Nederland (1-2): €200,00
Geldig tot en met vrijdag 21 juni

Terwijl het Nederlands Elftal zich klaarmaakt om te schitteren op het EK 2024, geven wij bij Carmovement je een reden om nog meer uit te kijken naar elke wedstrijd. Met onze passie voor auto’s en jouw ultieme rijbeleving in gedachten, introduceren we een actie die je niet mag missen. Elk doelpunt van Nederland levert jou een extra inruilbonus op!

Wedstrijden Nederlands Elftal:

Datum & tijdWedstrijd
Zondag 16 juni, 15:00Polen – Nederland (1-2)
Vrijdag 21 juni, 21:00Nederland – Frankrijk
Dinsdag 25 juni, 18:00Nederland – Oostenrijk

Hoe werkt de inruilbonus?

Bij Carmovement vermenigvuldigen we het aantal doelpunten van Nederland met €100,-! Scoort Oranje 2 doelpunten in een wedstrijd? Dan krijg jij €200,- extra inruilbonus bij de aanschaf van een van onze zorgvuldig geselecteerde occasions en het inruilen van je huidige auto.

Houd de wedstrijden goed in de gaten, want je bonus verandert met elke wedstrijd. Pak deze kans en rijd weg met extra voordeel tijdens het EK!

 

Mis deze kans niet – Scoor je droomauto nu!

Maak deze zomer extra feestelijk en rijd weg in een topoccasion van Carmovement. Profiteer van een speciale inruilbonus dankzij de prestaties van het Nederlands Elftal. Zorg dat je er snel bij bent, want de bonus kan na elke wedstrijd veranderen!

Bekijk occasions & scoor! »

 

Waarom Kiezen voor Carmovement?

Onze beweegredenen zijn de drijvende kracht achter alles wat we doen bij Carmovement. We zijn er trots op om jou de beste rij-ervaring te bieden, elke keer weer.

Auto’s met een beetje extra
Onze passie voor kwaliteit en details zorgt ervoor dat we alleen auto’s selecteren die net dat beetje extra hebben. Van luxe details tot de nieuwste technologie, wij streven ernaar om auto’s aan te bieden die jouw verwachtingen overtreffen.

Altijd echt eerlijk advies
Bij Carmovement geloven we in eerlijkheid en transparantie. Ons toegewijde verkoopteam staat altijd klaar om je eerlijk advies te geven en je te begeleiden bij elke stap, zodat je met vertrouwen kunt beslissen.

Toegankelijk verkoopteam
Ons verkoopteam luistert naar jouw wensen en helpt je de perfecte auto te vinden die past bij jouw behoeften en budget. We zijn benaderbaar, vriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Altijd in beweging, voor jou

Bij Carmovement zien we jouw auto als meer dan alleen een vervoermiddel; het is een essentieel deel van je leven. Of je nu naar je werk rijdt, je kinderen van school haalt, of op avontuur gaat, je auto moet voldoen aan jouw hoogste eisen. Daarom selecteren wij alleen auto’s van de hoogste kwaliteit en zorgen we voor een no-nonsense service.

Bekijk occasions »

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig zolang het Nederlands Elftal deelneemt aan het Europees Kampioenschap 2024.
  • De hoogte van de inruilbonus wordt per wedstrijd van het Nederlands Elftal aangepast.
  • Het aantal doelpunten dat Nederland scoort wordt vermenigvuldigd met €100,- en is alleen geldig bij aanschaf van een occasion in combinatie met de inruil van je eigen auto.
  • De bonus is niet inwisselbaar voor contanten.