Adres De Sondert 12, 5928 RV Venlo Telefoon (077) 33 33 078 E-mail info@carmovement.nl

Service

Onderhoud

Carmovement maakt onderdeel uit van VDNS Venlo. Samen hebben wij een moderne werkplaats. Dus ook na aankoop van occasion blijf je bij ons in goede handen. Doordat VDNS dealer is van KIA, hebben we alle moderne tools tot onze beschikking. Dus ook voor elektrische auto’s en bij schadeherstel kun je op ons rekenen!

Iedereen is welkom
Natuurlijk ben je -ondanks onze KIA specialisatie- welkom met alle merken auto’s.

Monteur Carmovement Venlo

Accessoires: kopen of huren

Ga je op wintervakantie en wilt u graag op winterbanden rijden? Geen probleem. Wij regelen montage en opslag, of u ze nu koopt of huurt. Een bagagebox nodig? Wij gaan het voor u in orde maken (incl. montage). Kunnen wij je op weg helpen met een navigatiesysteem? Wij zorgen voor montage en instructie. Je bepaalt zelf of u de accessoires huurt of koopt. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Accessoires Kia Carmovement

Financieren en leasen, vertrouwd en voordelig bij Carmovement

Je droomauto gevonden? Dan is het bij Carmovement mogelijk je auto te financieren.

Er zijn diverse mogelijkheden:

  • Huurkoop
  • Huurkoop met slottermijn
  • Financial lease (zakelijk)

Carmovement werkt voor de financiering van zijn auto’s samen met diverse financieringsmaatschappijen.

Bereken eenvoudig jouw ideale maandtermijn en looptijd vanaf onze occasonpagina.

Occasion Dealer Venlo in gesprek

Verzekeren

Wil je graag alle autozaken op één plek regelen? Van aankoop tot onderhoud en van financiering tot verzekering? Dan kun je direct bij aankoop een verzekering afsluiten via Carmovement.

We werken met Bovemij, al jarenlang de beste autoverzekeraar van Nederland. Bovemij is meerdere jaren door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste autoverzekering.

Promotiemateriaal Kia VDNS Venlo

Leasen bij Carmovement kan bij elk merk, personen- en bedrijfsauto’s.

De adviseurs van Carmovement staan garant voor een deskundig advies. Zij denken graag met u mee. Net dat stapje extra wordt genomen om u de juiste weg te adviseren. Zowel zakelijk als privé. Alle merken personen- en bedrijfsauto’s tot 3.500 kg kunnen worden geleased.